Hoitolamme

Kauneushoitola Tuhkimon hoitolapalvelut seuraavat ajan henkeä ja pyrimme tuomaan mahdollisimman pian ”uusimmat tuulet”asiakkaidemme ulottuville. Meille tärkeää on, että tuotteet joilla työskentelemme/myymme, ovat korkealaatuisia ja luotettavia. Siksi edustamamme tuotteet ovat alansa ykkösmerkkejä:  Darphin, Sesderma, Dibi, Juliette Armand sekä upeat meikkisarjat LCN ja Bella Pierre.  Tulossa uusina hoitotuotteina Norel Dr Wilsz ja Neoderm sarjat. Myymälästämme löydät myös ihanat käsintehdyt luonnonmukaiset Saules Fabrika vartalonhoitotuotteet, jotka ovat tytäryhtiömme Beauty Shop Malenan maahantuontia.Terveydenhuollon ammattilaisen toimesta meiltä myös täyteainehoidot. Täyteaineena Haeque ekstra. Loistavia tuloksia kasvojen juonteiden ja ryppyjen silotukseen.

Meiltä myös jatkossa kerran kuussa saatavissa Phibrows artistin ja esteettisen sairaanhoitajan Tanja Tammisen tekemänä light mikroblaidingit, eyelinerit, puuterikulmat ja huulten pigmentoinnit. Tanja paikalla 12.9, 17.10, 14.11 ja 12.12.2020.

Rauhallinen ympäristö sekä viihtyisät tilat kutsuvat Sinut nyt nauttimaan hoidoistamme sekä piipahtamaan ostoksille. Hoitolassamme Sinua palvelevat tutut kosmetologimme Mari Laaksovirta, Johanna Eronen, Kristiina Johansson, Anne Louhi , Tuija Rauman, Sari Kortepohja sekä Marita Kallioniemi.

Meillä on etuoikeus harjoittaa tätä ”kaunista ammattia” ja  tehdä työtä ihanien ihmisten parissa!

 

Olet sydämellisesti ja lämpimästi tervetullut hemmotteleviin hoitoihimme!

Sari Kortepohja

Tuhkimon uusi omistaja 1.9.2020 alkaen, sairaanhoitaja/terveystieteiden maisteri/CCAAM pistokoulutuksen käynyt