Tuhkimossa Teitä palvelevat:

Olen Tuhkimon nykyinen yrittäjä Sari. Koulutustaustani on sairaanhoitaja ja terveystieteiden maisteri sekä Sky kosmetologi. Olen myös täyteainehoitaja (CCAAM), eli sairaanhoitajana injektoin ihon alle hyaluronihappoa. Teen Tuhkimossa täyteainehoitoja, ripsipidennyksiä (olen ripsiteknikko), jalkahoitoja sairaanhoitajan silmin, kasvohoitoja (ml happohoidot),  sokerointeja ja vahauksia, käsihoitoja, ehostuksia, mikroneulausta, vartalohierontoja sekä kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä.

Viihdyn ihmisten ja kauniiden asioiden parissa, te asiakkaat teette jokaisesta päivästä erilaisen ja ihanan. Joka päivä on ilo lähteä Tuhkimoon ja toivon, että tekin viihdytte ja nautitte hoidoistamme. 

Tervetuloa Tuhkimoon hemmoteltavaksi!

Olen Johanna ja valmistuin v. -97 Professional Makeup Center -koulusta meikkaaja-maskeeraajaksi, jossa suoritin tuolloin myös kansainvälisen Cidesco- tutkinnon.

Sky-kosmetologiksi valmistuin Porin Palveluopistosta ylioppilaspohjaiselta linjalta keväällä 2000. Siitä lähtien olenkin saanut olla yhtäjaksoisesti tässä unelmieni ammatissa sekä meikkaaja-maskeeraajana että kosmetologina aina tähän päivään asti. Kauneushoitola Tuhkimossa minulla on ollut ilo ja kunnia toimia vuokratuoliyrittäjänä aivan alusta eli yrityksen perustamisesta alkaen, pian siis jo 20 vuotta!

Ripsiteknikon työstä minulle on ennättänyt kertyä myös vankka kokemus, sillä ripsipidennysten saloihin olen päässyt tutustumaan jo silloin, kun ensimmäiset koulutukset täällä Suomessa aikoinaan järjestettiin. Ripsipidennyksiä teen tälläkin hetkellä muiden hoitojen sekä meikkausten lisäksi valtavasti.

Päätoimisen työni ohella minulle on tarjoutunut mahdollisuus tässä vuosien saatossa myös alamme opetustehtäviin. Olen työskennellyt sivutoimisena tuntiopettajana Forssan ammatti-instituutissa kosmetologilinjalla ja tämän lisäksi kouluttautunut näyttötutkintomestariksi.

Olet lämpimästi tervetullut hoidettavakseni!

Olen Katariina ja Sky-kosmetologi. Aiemmalta koulutukseltani olen terveydenhoitaja. Kosmetologin työ on pitkälti koko vartalon ihon terveydenhoitoa. Hyvänä lisänä kauneudenhoitoa ja mielen ja kehon rentoutushoitoa. Teen kasvohoitoja (ml happohoidot), mikroneulausta, jalkahoitoja, käsihoitoja, sokerointeja, kestovärjäyksiä, ehostuksia ja rentouttavia vartalohoitoja kuten kuumakivihierontaa.

Tervetuloa tutustumaan hoitoihini Tuhkimoon!

Olen Mari. Kosmetologin ja yrittäjän työtä minulla on Tuhkimossa takana liki 20 vuotta. Kosmetologiksi valmistuin 1990 yksityisestä Cidesco-kosmetologikoulusta (kansainvälinen tutkinto). Toiveena oli tuolloin työskennellä ulkomailla, mutta tännepä jäin! 

Vuosien varrella olen opiskellut paljon erilaisia hoitomuotoja ja suorittanut ammattillista osaamistani täydentäviä koulutuksia. Niistä ehkäpä rakkaimmaksi on muodostuneet kaikki erikoiskasvohoidot, joita teenkin valtavasti. Happokuorinnat, laitehoidot sekä ihon erilaisiin ongelmiin keskittyvät hoidot ovat olleet aina oma innostukseni kohde. Teen myös paljon kehon sokerointia sekä meikkauksia. 

Kauneushoitola Tuhkimon yrittäjyydestä luovuin syksyllä 2020 ja käyn vuokratuoliyrittäjänä palvelemassa vanhoja tuttuja asiakkaitani edelleen muutamana päivänä kuukaudessa. 

"Life fails to be perfect, but never fails to be beautiful". Tervetuloa hoitoihini!

Olen Jessica, valmistuin Sky-kosmetologiksi 2019 Forssan ammatti-instituustista. Olen lisäksi kouluttautunut ripsiteknikoksi. Tuhkimossa tarjoan monipuoliset kosmetologiset hoidot ammattitaidolla ja huolella. Palveluihini kuuluvat kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot sokeroinnit, ripsienpidennykset, ehostukset, kestovärjäykset, ihanat vartalohieronnat, lash lift sekä uutena brow lift! 

Hoidon yhteydessä saat aina myös ihonhoidon ohjausta sekä suositukseni kotihoidon tueksi. Pyrin myös kouluttamaan itseäni säännöllisesti, jotta voin kehittyä työssäni ja auttaa mahdollisimman hyvin mm. ihonhoitoon liittyvissä haasteissa! 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan palveluihini Tuhkimoon!

Olen Tuija, SKY-kosmetologi sekä kynsi-ja ripsiteknikko.

Tulin Tuhkimoon vuonna 2013. Ensimmäiset vuodet tein ”vain kynsiä”, sitten opiskelin Forssan Ammatti-instituutissa kosmetologiksi ja valmistuin vuonna 2017.

Olen Tuhkimossa 1-2 päivää viikossa ja muun ajan omassa hoitolassani Ypäjällä. 

Tuhkimossa touhuan eniten kynsipöydän äärellä, mutta mieluusti teen myös jalkahoitoja, kestovärjäyksiä, kestotaivutuksia..

Tervetuloa myös minun hoitoihini Tuhkimoon!

Olen Tanja, esteettinen sairaanhoitaja ja phibrows-artisti, joka loihtii Tuhkimossa pigmentointeja kulmiin (Light Microblading ja puuterikulmat).

Teen myös silmien pigmentointeja eli eyelinereita sekä huulien pigmentointeja uusimmilla tekniikoilla.

Olen myös sertifioitu pigmentointien ja tatuointien poistaja. Tämä uusi ihoystävällinen tekniikalla on yksi eniten maailmalla käytetty laseriton tekniikka. 

Palvelen Tuhkimossa 1-2 x kuukaudessa ja minua voi seurata instagramissa @tanjasiwell.

Tervetuloa kaunistautumaan hoitoihini Tuhkimoon!

Tuhkimossa työskentelee myös Sky kosmetologi Iida Pura.